Новини

Декември 2019

Време е да сме от помощ на нашите приятели от Център за социална рехабилитация и интеграция „Чудеса“. Дентална клиника „Ортодент“ продължава да е социална ангажирана и като жест към всички талантливи дечица от Центъра, ще предоставим безплатни профилактични прегледи на зъбите и обучение за превенция срещу бъдещи проблеми с денталното здраве.

Екипът на Център „Чудеса“ организира и провежда безплатни арт ателиета и обучения за личностно развитие на деца със специални нужди. Ако някой от Вас има желание да включи детенце може да посетите Център „Чудеса“, адресът е кв.Стрелбище, ул.Йордан Йовков 13, или да се свърже на тел.0884/800008

май 2019

Дентална клиника „Ортодент“ гостува в детска градина „Веселушка“ в кв.Лозенец. За всички това бе един много забавен и ползотворен ден. Децата научиха най-важното за хигиената на зъбките и някои трикове за по-бяла усмивка, всички се посмяхме и открихме нови приятели. Благодарим за гостоприемството на екипа на детска градина „Веселушка“. Обучението е част от програмата ни „Здрави зъбки от малки“.

Call Now Button