За нас

Добре дошли в

Дентална клиника Ортодент

Дентална клиника "Ортодент" отваря врати , за да предостави по-различен подход при лечението на зъби. Ние не сме стандартния стоматологичен кабинет, който често предизвиква страх и притеснения в пациентите. Различното при нас е, че предразполагаме посетителите ни към провеждане на лечението, като им даваме възможност да се насладят на приятна и неангажираща обстановка, която да погали сетива им. Тук няма да се сблъскате с отегчителната клинична атмосфера и така характерната миризма на препарати, която отблъсква мнозина и ги кара да очакват тежките интервенции на зъболекарския стол.

Ортодент е клиниката, в която можете да доведете цялото си семейство, вашите близки и приятели. Насладете се на спокойствието и комфорта, които се постарахме да изградим специално за Вас и любимите ви хора. Отпуснете се в стаята за почивка и изпийте чаша кафе докато чакате реда си. За малките палавници пък сме подготвили детски кът с най-разнообразни и забавни игри, които ще накарат децата ви да забравят, че ги водите на зъболекар. Това обаче са само част от приятните изненади, които ще откриете при нас.

Защо да посетите дентална клиника Ортодент?

Вероятно очаквате да напишем, че при нас ще откриете най-ниските цени и най-добрите специалисти. Това са все стандартни клишета, с които си служим в стоматологичните кабинети. И да, наистина при нас работят висококвалифицирани дентални лекари, а лечението е на достъпна цена, но не това са единствените причини, за да дойдете в клиниката ни.

Вдясно са само една малка част от причините поради, които да посетите клиниката ни. Можем да добавим и още, но смятаме, че това е достатъчно, за да добиете представа за нашите услуги и възможности. Всичко останало е въпрос на личен избор и ваше желание.

Надяваме се да ни посетите, за да забравите страха от зъболекарите и да се насладите на един нов вид стоматология, която ще Ви предразположи към по-добра грижа за здравето. Очакваме ви и искрено вярваме, че ще останете доволни от нашите услуги.

Случаи от работата
Защо ни избират пациентите
  • Неформална и предразполагаща обстановка
  • Отлични специалисти
  • Минимум страх от болка при лечение
  • Ние не лекуваме само зъби, а помагаме на хора
  • Семейни карти и отстъпки за деца и възрастни
  • Идеално разположение в кв. Лозенец близо до метрото
  • Всички видове стоматологични услуги, от които се нуждаете
  • Гаранция за професионална работа

Висококвалифицирани дентални лекари

Нашият екип от професионалисти

Д-р Цветелина Узунова

Главен лекар

Д-р Гергана Вълчева

Дентален лекар

Д-р Горяна Златанова

Дентален лекар

Кирил Антонов

Собственик

Силвия Акмаджова

Администратор

Отзиви

Какво казват нашите клиенти

Ако искаш добър зъболекар, човешко отношение и предразполагаща обстановка,това е правилното място!

Милена

What a wonderful clinic! Everything about the layout and interior made for a relaxing and enojayable experience. Usually, you expect either a bad location or run-down and worn-out facilities. Not here! This is like any professional facility you`d expect in the States or Western Europe…probably better. The best part is the high level of professional and friendly service.Excellent!

Ian M.

Благодарности на доктор Узунова и колегите й за професионализма и екипността при работата им. В тази прекрасна клиника, бъдете все така перфектни и човеколюбиви!

Антон

Много благодаря на д-р Вълчева за професионализма и изключително внимателното отношение към пациентите. Винаги и спокойна и работи с лекота. Случайно попаднах при нея,но почти веднага я избрах за личен стоматолог. Още веднъж много благодаря!

Таня Н.

Снимки

Разгледайте нашата клиника