Протезиране

Доказано е, че усмивката създава 40% от общото впечатление за лицето на човек

С естетичните керамични коронки и фасети постигаме най-високи резултати по отношение на красотота и здравето на вашата усмивка.  Предимството на керамичните корони пред металокерамичните е, че са по-естетични, имат по-добра биологична поносимост, не са топлопроводими. За задни зъби препоръчваме циркониевата керамика с естетично керамично покритие.

Фасетите дават пердимството, че могат да бъдат фиксирани върху витални зъби с минимално изпиляване като им придават желаната изразителна форма и цвят.

Специално за вас изработваме восъчен проект на бъдещите конструкции, който ви показва как би изглеждала вашата бъдеща усмивка.

Изпиляваме зъбите щадящо и прагово, за да осигурим здравето на меките тъкани около тях

Чрез временните корони можете да придобиете представа за окончателните и да изложите вашите предпочитания относно формата и цвета им

Фиксираме ги с най-висококачествени цименти на наложили се марки.

Протетични възстановявания използваме и в случаи на понижена захапка за възстановяване на физиологичната норма на съзъбието.

Чрез протетични конструкции можем да възстановим и липсващи зъби в случаи, в които не е избрано те да бъде възстановени с импланти.

Керамични или циркониеви инлеи и овърлеи изработваме на зъби засегнати  от кариес, котато той е обхванал по-голяма част от зъба. Те са по-износоустойчиви и по-биологично поносими от композитните възстановявания, тъй като свойствата на денталната керамика оптимално се доближават до тези на зъбните структури.