доктор цветелина узунова ортодент
Основател и собственик
  • Основна сфера на работа – ортодонтия и естетична стоматология
  • Създател на дентална практика Ортодент през 2011 г. Тя е главният специалист в нашата клиника. Завършва МУ-София през 2007 г., по време на следването си участва в много научни сесии и кръжоци, печелила е награда в сферата на консервативното зъболечение. След завършването си започва да се усъвършенства в областта на ортодонтията и естетичното зъболечение. В последните десетина години посещава над 40 международни и национални сертифицирани курсове, лекции и семинари за развиване на професионалната квалификация /активен член е на ортодонтския изследователски клуб Алекзандър/.
  • Нова усмивка от нейните ръце са получили вече хиляди пациенти от всички възрасти. Прецизността, точността и качество до перфекционизъм са нейните основни качества.

Тя е Докторът с главно Д, Душата на клиниката, човек на Действието и Движението, винаги Дружелюбна, но държаща на Дисциплината в работата. Тя е човекът-вдъхновение за целия екип.

Обича да прекарва времето си със семейството си и да пътува. Има интереси в интериорния дизайн и ръчно изработени изделия.

Владее английски и испански.

Имате въпроси?

Свържете се с мен
Call Now Button