За нас

Добре дошли в

Дентална клиника Ортодент

Дентална клиника "Ортодент" отваря врати , за да предостави по-различен подход при лечението на зъби. Ние не сме стандартния стоматологичен кабинет, който често предизвиква страх и притеснения в пациентите. Различното при нас е, че предразполагаме посетителите ни към провеждане на лечението, като им даваме възможност да се насладят на приятна и неангажираща обстановка, която да погали сетива им. Тук няма да се сблъскате с отегчителната клинична атмосфера и така характерната миризма на препарати, която отблъсква мнозина и ги кара да очакват тежките интервенции на зъболекарския стол.

Ортодент е клиниката, в която можете да доведете цялото си семейство, вашите близки и приятели. Насладете се на спокойствието и комфорта, които се постарахме да изградим специално за Вас и любимите ви хора. Отпуснете се в стаята за почивка и изпийте чаша кафе докато чакате реда си. За малките палавници пък сме подготвили детски кът с най-разнообразни и забавни игри, които ще накарат децата ви да забравят, че ги водите на зъболекар. Това обаче са само част от приятните изненади, които ще откриете при нас.

Защо да посетите дентална клиника Ортодент?

Вероятно очаквате да напишем, че при нас ще откриете най-ниските цени и най-добрите специалисти. Това са все стандартни клишета, с които си служим в стоматологичните кабинети. И да, наистина при нас работят висококвалифицирани дентални лекари, а лечението е на достъпна цена, но не това са единствените причини, за да дойдете в клиниката ни.

Вдясно са само една малка част от причините поради, които да посетите клиниката ни. Можем да добавим и още, но смятаме, че това е достатъчно, за да добиете представа за нашите услуги и възможности. Всичко останало е въпрос на личен избор и ваше желание.

Надяваме се да ни посетите, за да забравите страха от зъболекарите и да се насладите на един нов вид стоматология, която ще Ви предразположи към по-добра грижа за здравето. Очакваме ви и искрено вярваме, че ще останете доволни от нашите услуги.

Случаи от работата
Защо ни избират пациентите
  • Неформална и приятна обстановка
  • Отлични зъболекари и модерно оборудване
  • Достъпни цени и карти с отстъпки
  • Не лекуваме само зъби, а преди всичко помагаме на хора
  • Идеално разположение в кв.Лозенец, в близост до метрото
  • Всички видове стоматологични услуги, за всички възрасти
  • Пълна гаранция за всички услуги
  • Безплатно ползване на рентген
  • 100 % сигурна среда

Висококвалифицирани дентални лекари

Нашият екип от професионалисти

Д-р Мариета Симеонова

Дентален лекар

Д-р Горяна Златанова

Дентален лекар

Кирил Антонов

Собственик

Силвия Акмаджова

Администратор

Отзиви

Какво казват нашите клиенти

Млад и изключително кадърен екип. Досега са се справяли с проблемите ми много компетентно,доволна съм и от отношението им към пациента.Цените ги определям като добри,на фона на други подобни клиники и качеството,което получаваш.Препоръчвам!

Зорница З.

Ето така се прави…Малка клиника с достатъчно специалисти в различни области, разбират си от работата, имат правилното отношение и такт към пациента. Самата клиника ти създава спокойствие и уют и някак си ти е приятно там 🙂

Мая

Пациент съм на д-р Узунова от близо 10 години, преминах и ортодонстко лечение. Благодаря й за търпението и професионалното и внимателно отношние, с което винаги ме е обгрижвала. Тя направи посещенията ми при стоматолог приятно изживяване, след това винаги си тръгвам с по-красива усмивка.

Полина А.

Dr.Uzunova is the best dentist I`ve ever had the pleasure to be treated by. She is extremely talented and has great attitude towards patients. The office is fantastic too. I will always come to see her when I am in Sofia.

Mrs.Oakes

Снимки

Разгледайте нашата клиника