За нас

Добре дошли в

Дентална клиника Ортодент

Дентална клиника "Ортодент" в гр.София отвори врати , за да предостави по-различен подход при лечението на зъби. Ние не сме стандартния стоматологичен кабинет, който често предизвиква страх и притеснения в пациентите. Различното при нас е, че предразполагаме посетителите ни към провеждане на лечението, като им даваме възможност да се насладят на приятна и неангажираща обстановка, която да погали сетива им. Тук няма да се сблъскате с отегчителната клинична атмосфера и така характерната миризма на препарати, която отблъсква мнозина и ги кара да очакват тежките интервенции на зъболекарския стол.

Ортодент е клиниката, в която можете да доведете цялото си семейство, вашите близки и приятели. Насладете се на спокойствието и комфорта, които се постарахме да изградим специално за Вас и любимите ви хора. Отпуснете се в стаята за почивка и изпийте чаша кафе докато чакате реда си. За малките палавници пък сме подготвили детски кът с най-разнообразни и забавни игри, които ще накарат децата ви да забравят, че ги водите на зъболекар. Това обаче са само част от приятните изненади, които ще откриете при нас.

Защо да посетите дентална клиника Ортодент?

Вероятно очаквате да напишем, че при нас ще откриете най-ниските цени и най-добрите специалисти. Това са все стандартни клишета, с които си служим в стоматологичните кабинети. И да, наистина при нас работят висококвалифицирани дентални лекари, а лечението е на достъпна цена, но не това са единствените причини, за да дойдете в клиниката ни.

Вдясно са само една малка част от причините поради, които да посетите клиниката ни. Можем да добавим и още, но смятаме, че това е достатъчно, за да добиете представа за нашите услуги и възможности. Всичко останало е въпрос на личен избор и ваше желание.

Надяваме се да ни посетите, за да забравите страха от зъболекарите и да се насладите на един нов вид стоматология, която ще Ви предразположи към по-добра грижа за здравето. Очакваме ви и искрено вярваме, че ще останете доволни от нашите услуги.

Случаи от работата
Защо ни избират пациентите
  • Неформална и приятна обстановка
  • Отлични зъболекари и модерно оборудване
  • Достъпни цени и карти с отстъпки
  • Не лекуваме само зъби, а преди всичко помагаме на хора
  • Идеално разположение в кв.Лозенец, в близост до метрото
  • Всички видове стоматологични услуги, за всички възрасти
  • Пълна гаранция за всички услуги
  • Безплатно ползване на рентген
  • 100 % сигурна среда

Висококвалифицирани дентални лекари

Нашият екип от професионалисти

Кирил Антонов

Собственик

Д-р Горяна Златанова

Дентален лекар

Д-р Изел Садък

Дентален лекар

Д-р Мариета Симеонова

Дентален лекар

Гергана Атанасова

Дентален асистент

д-р Йоана Георгиева

Дентален лекар

д-р Йована Стоянова

Дентален лекар

Мартина Стоянова

Офис администратор

Мирослава Георгиева

Дентален асистент

Илиана Аладжова

Дентален асистент

Отзиви

Какво казват нашите клиенти

От няколко месеца посещавам Ортодент и всичко досега е било перфектно! Още от вратата ви посрещат с топла усмивка, а интериорът е приятен, успокояващ и ненатрапващ се – общо взето нямаш чувството, че си в дентална клиника 🙂 Имат прекрасни специалисти, всички от които подхождат с уважение и внимание към пациента, като специално препоръчвам д-р Неделчева, която се справи безпроблемно с кореновото ми лечение. Предстои ми ортодонтско лечение при д-р Узунова, но нямам никакво съмнение, че и то ще бъде перфектно. Препоръчвам!

Цветелина Т.

Млад и изключително кадърен екип. Досега са се справяли с проблемите ми много компетентно,доволна съм и от отношението им към пациента.Цените ги определям като добри,на фона на други подобни клиники и качеството,което получаваш.Препоръчвам!

Зорница З.

Ето така се прави…Малка клиника с достатъчно специалисти в различни области, разбират си от работата, имат правилното отношение и такт към пациента. Самата клиника ти създава спокойствие и уют и някак си ти е приятно там 🙂

Мая

Пациент съм на д-р Узунова от близо 10 години, преминах и ортодонстко лечение. Благодаря й за търпението и професионалното и внимателно отношние, с което винаги ме е обгрижвала. Тя направи посещенията ми при стоматолог приятно изживяване, след това винаги си тръгвам с по-красива усмивка.

Полина А.

Снимки

Разгледайте нашата клиника
Call Now Button